.

Efterlängtade fritidskortet är nu mitt!

Kategori: Allmänt

fuck up

Kategori: Allmänt

Allt är just nu skit.Och det tar på bloggningen också då,så det blir oftast Bloggar på morgonen..sen inget mer sen? Och det är inte alls kul. Men ska försöka rycka upp mig lite, så får jag se när jag bloggar. Kommer blogga dåochdå. Inte den bästa uppdateringen men, det får bli så ett tag nu..När jag är på det humöret. Hoppas ni kollar in lite endå på bloggen, Så nåt inlägg kommer nog komma idag. men inte så att jag skriver riktigt mycket om dagen osv..För just nu suger jag på att blogga måste få mer lust och tycka det är kul först! så lite paus. 
 
if you have thrown it away, it will never return again

IKEA

Kategori: Allmänt

Hej! Jag och mamma drar oss mot IKEA nu, Det är sommarrea eller nåt, så vi ska åka dit och kolla,Hoppas jag hittar nåt roligt till mitt rum.
Men vi får väl se. Sen när jag kommer hem träffar jag nog en kompis. så det blir mysigt!

Vad ska ni göra idag då?:)
Ha en bra dag!
Vad ska ni göra idag?

mums

Kategori: Allmänt

Vilka följer min blogg?

Kategori: Allmänt

Skulle varit kul och veta vilka som följer min blogg, Så ni som följer den. Kan väl skriva namn och kommentera vad ni tycker om min blogg, skulle varit jätte kul :) 

go musik igår

Kategori: Videoklipp

Kvällen igår / och idag

Kategori: Allmänt

Gomorgon, Kvällen igår hos malte var som dom andra gångerna kul! Vi lyssna på musik och ja, snackade osv..Sen såg vi på en film, men då var jag så jävla trött,fast somnade inte endå. Men såklart somnar alltid sandra men jaja.
Sen så gick vi till e6an tror jag heheh;$ och vänta på en som skulle hämta oss då, då va klockan 3-4,då mådde jag fan as dåligt,kändes som jag skulle spy eller nåt. Det var väl för jag åt mycke godis eller nåt ;s Men nu mår jag bra igen! som tur är..
Och as tråkigt att ni nite får se bilder från kvällen, men jag har inte så jag kan ladda upp på datan genom mobilen, och har ju ingen iphone så,annars skulle det varit lättare. Men får la fixa det snart tycker jag.

IDAG Påtal om vädret fyyfan!!
Jag som ville att vädret skulle vara fint idag, för vill på cruising i lysekil, Vi brukar vara där typ varje år? Men har inte varit där på två år..Så jag vill dit idag! Men hoppas vädret blir bättre under dagen..så får vi väl se hur detblir med det.
Men idag ska jag inte göra ett skit iaf. Inte på dagen annars kanske cruisingen ju. Men ha en bra midsommardag puss! 

Drar till malte!

Kategori: Allmänt

gladmidsommar på er alla!

Kategori: Allmänt

Godmorgon/Gladmidsommar!
Har precis suttis ute i ute rummet och ätit frukost med mamsen<3
Det är värsta gött väder ute nu ju..Men det sägs ju att det ska bli regnit sen och kanske oska? Hoppas det inte blir sånt väder..för det har det varit varje midsommar nu..
Idag på dagen, ska jag bara tat lugnt tror jag. Men sen runt 5 ska vi till Malte och dom, Johannes ska väl också vara där tror jag han sa. Och sandras familj!
Så hoppas det blir kul.
Önskar er alla en ritig bra midsommarafton! Kram

ny vaken svettig brud

Kategori: Allmänt

precis vaknat, bort kasstad dag eller? Så vad ska man göra idag?

Sett på fotbolls match!

Kategori: Allmänt

Hej, varit och kollat på fotbollsmatch med natalie och sebbe , filip , linus och dom andra.. 
Dom spelade mot kungshamn tror jag eller hunnebo eller nåt sånt. Munkedal van iaf med 3.1 Gött de!
Har funderat på att börja igen..verkar kul! :)
Men efter det så gick vi upp till tempo jag och natta, sebbe och filip och köpte godis hihihi.
Men tycker det är sjukt kul och umgås med killarna från klassen faktiskt! de är ett gött gäng.
Stackars filip som cykla ensam hem från stale till dingle..hur orkar han, med duktigt iaf. 
Ska sova nu..as trött hehe.
godnatt!



några killar från klassen! snygga killar ;)

Ute och solar med världens bästa musik!

Kategori: Allmänt

drar ner till mormor en tur♥

Kategori: Allmänt

hej! vaknade kl 11 idag,och hade en dröm som jag grät av asså i drömen grät jag, och när jag vaknade hade jag tårar i ögonen..Ganska konstigt endå? o-o
Men snart ska jag gå ner till mormor och äta osv..
Efter det vet jag inte,ska träffa julia en stund hon skulle lämna paktet hihi.
Sen ska jag ner och kolla på fotbolls match det är julia och dom som spelar och dom spelar mot Josefine o alla dom, så kul och känna ån från båda lagen, det ska bli riktigt kul faktiskt!
Men ska gå och ta på mig nåt hörs sen.

bilderna från gårdagen! sminket osv..

Kategori: Allmänt

Bilderna med sminkad. (+ min nya linne har jag på mig)Man ser typ inte ett skit för det mästa har gått bort, det var mycke synligare och snyggare när jag hade gjort det,och det var på morgonen typ 10..så detta var väl 7 så ja.

Sminket jag fick av moster/köpte 
Mineral puder- Lumene
Solpuder- IsaDora
Mascara-Loreal (extra-volume collagene)
Parfym- LOUD
Och så har jag en del till men det är nere och orkar inte hämta det. Men det är olika krämer och sånt som är viktigt innan man tar på smiker osv..

Dagen med natalie har varit toppen!

Kategori: Allmänt

Hej, eller godkväll hehe.
Kom nyss hem från har varit med albin och johannes träffade vi på. Vår dag har sett ut så här!
Hon kom till mig runt 11,så drog vi ner och tog min spruta..och den gjorde svin ont. Hållde typ på och gråta efter den, man känner typ när vakcinet kommer in i huden osv..usch! Men det gick väl bra,en spruta kvar. Längtar ....inte..
Men sen så gick vi hem till natalie och hämtade badkläder, men det blev inte att vi badade endå. Sen gick vi hem till mig igen,gick och köpte glass,hem till mig haha hämtade cykeln och cyklade lite runt..och sen haha gick vi till hon igen koka makraoner och så..sen en glass till fast i centrum hehe :$ sen träffade vi på dom. Det har endå varit en toppen dag tycker jag! faast kallt nu istlutet. Och vi var as kissienödiga (om man säger så) Men my brother kom och hämtade oss så vi hann allt hem innan vi kissade på oss haha.
Men nu ska jag chilla och lyssna på musik! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi! och bilderna kommer snart med idag.

Underbara du♥

Nattis och jag! ihihih

Kategori: Allmänt


asså jag är dålig på att blogga nu

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! Asså är sjukt dålig på att blogga när det är mycket och göra osv, som igår hann jag inte blogga på kvällen för skulle sova och äta.
Men min dag var toppen shit vad kul det var! Och blev jätte nöjd med sminkningen, och så köpte jag massor av smink för fick presentkort av sofia så ah. Men ett sånt ställe skulle jag kunna jobba på självklart. Men det var mycke o göra igår,och det är ju 90% norskar där,så lite svårt och höra när dom pratar haha dom kom ju och fråga mig ,as jobbigt var det jag bara" är pratikant " dom bara " va?:o " hahah as fult..
Men det var jätte roligt där och träffa dom som jobbade med skit kul.
Men som sagt har jag inga bilder igår, för min kamera la av . Så fick ladda den över natten..Men lägger ut dom ikväll det lovar jag.


IDAG Så ska jag snart gå och duscha fixa till mig och sånt. Så ska jag ner till ungdomsmotgningen och ta min andra spruta..ÄR SÅ FETT NERVÖÖS!! För den gör skit ont, det menar jag verkligen..det känns som stelkramp två gånger dom som har tagit den fattar nog..
och dom träffar typ alltid nåt blodkäl eller blodårder. Och de gör ont. Det gjorde dom på mig träffa en blodårder, vet inte hur det stavas men aja det gjorde iaf grymt ont. Men natalie hänger nog med ner så då går det säkert bra. Dör ju iaf inte av den . Men  som sagt lägger upp bilder kväll puss♥

Drar med min moster till hennnes jobb!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon,har brottom! Ehm, idag ska jag med min moster till hennes jobb och bli sminkad av en riktig makeupartist så det blir kul.
och så har jag ett prisentkort där med så jag får hadla lite med, Och detta är i nordby på kicks. Vi ska dra snart så..
egentligen så skulle jag paroat där men hon blev sjuk så det fick bli nu ist, Men det gjorde inget direkt så längtar as mycke ska bli jätte kul!
Hejdå!

Får ju komma osmikad nu när jag ska bli sminkad.

Förlår för dålig upptatering.-

Kategori: Allmänt

Shoigen!
Dåligt upptatering idag, jo jag vet..Men allt har gått snabbt + varit helt slut idag,och är det nu med efter kalaset.
Så tyvärr blev det inga bilder idag! Och tänkte sova nu. För ska upp kl 5 imorgon så hoppas jag hinner blogga om äventyret jag ska på imorgon! puss godnatt..

då drar man på kalas till farmor!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Bloggade inte igår pgr av en sak som jag inte tar upp här. Men nu är jag här igen! igår var jag hos felicia och chillade o kollade film med jonte (hennes kille) så det var soft.
Men som sagt, drar på kalas nu till farmor ♥♥ Så bloggar mer är när jag kommit hem.
Drar kanske ner och kollar på fotboll sen med Filippa får se..
Men har inte hunnit blogga idag eller ah,.. För vaknade gick upp duschade och gjorde mig iordning och drog till torp och bytte en sak,och köpte två linnen så jag är nöjd över det jag har köpt! Lägger nog upp bilder sen osv..
Men hejdå!

BLOGGAR IMORGON..

Kategori: Allmänt

Bloggar imorgon pgr av massor skit ..

My beautiful best friend

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 1!

Kategori: Allmänt

Hejsan bebisar, Vaknade halv 1 idag..det behövde nog jag..lite sömn! Men nu sitter jag och dunkar musik med mina nya högtalare!! as gött.
ååh för en stund sedan cama jag med min kompis som satt på DH just nu, jag vill också dit !! FAN TÄNK OCH BARA VARA DÄR NU?! Men jag och Sandra ska dra dit nån gnåg iaf. Det är ett måste.
Men iaf. Idag vet jag inte vad jag ska göra..dagen springer ju iväg när man vaknar sent hehe.
Men vi får se vad jag hittar på idag! shobrää 

DÅ VA KALASET SLUT..

Kategori: Bilder på Emelie

Shoo, Då har jag haft vuxenkalas, och fick massor av fint! Pengar, en hand man hänger smycken på och armband o sånt hihii! Men som sagt då var det slut. Men dagen har varit toppen Har haft det jätte bra!!
Nu ska jag lyssna på musik och bara chilla livet , Snart är ju min dag slut :c as tråkigt ju.. men jaja, dagen har vart toppen det är huvud saken , eller? 

Lägger inte ut bilderna på sakerna jag har fått,för det mesta är pengar.

MIN FÖDELSEDAG!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, mamma o pappa och min bror och hans tjej har precis vart och gett frukost på sängen med massor av paket! mums;*
Jag fick WEZC hörlurar, och Logitech z523 Det är högtalare med bas, och armband och nya pärl örhänge mina andra försvann, och riktiga tecnkapennor som jag ville ha. Gillar och teckna såå, och en shortsdress , är as nöjd iaf!
Tack familjen♥ 

Har inte tagit bort plasten en om ni ser på högtalarna..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

JAG ÄR 14 ÅR NU! GRATTIS TILL MIG !! godnatt..

Kategori: Allmänt

g

WIHO

Kategori: Allmänt

Fick en navel percing av natalie i förskott! Fyller ju imorgon men vi träffas inte då..Men den va jätte fin, enkel och söt. Tack världens finaste vän. Älskar dig nåt enormt pusss

min ros med :
Och jaag.
SOOMMAAARLOOV!SOOOMMAARLOV!SOMMMAARLOV!SOMMMARLV!SOMMMARLOV!

Skolavsluting/balen 2012

Kategori: Allmänt

Hej, kom nyss hem från balen och allt..
As kul och se alla fina 9or ! Kommer verkligen sakna dom på vår skola. Det kommer bli as tomt nu..
Men jaja så är det!
Har fult av bilder oxå.
Men skolavslutingen var också jätte bra, hihi så gulligt fick en ros av pierre min söta kompis asså.
Men denna dagen har varit jätte bra, och imorgon fyller jag ! fatta soft?!

Skolavslutingen

Snygga vänner jag har!

Balen :

SKOLAVSLUTNING!!!!

Kategori: Allmänt

IDAG ÄR DET SKOLAVSLUTING WIHOOO!!
Bloggar ikväll för ska till emilia efter,och sen till balen, puss hej!

smile like a butterfly

Kategori: Allmänt

Hur fan ska jag ha håret?

Kategori: Allmänt

Hur fan ska jag ha håret imorgon? på skolavslutningen, asså ska nog ha löshåret..men vet inte vad jag ska göra med det..åh blir så sur, måste gå upp kl 5 imorgon! JÄTTE kul.. inte alls!
Jaja sissta dagen iaf.
OCH ja , jag har ju varit i zölm idag och träffa pierre, det var väl trevligt hehe, vi gjorde inget specciellt gick runt o runt och snackade om allt och inget haha. Men det var kul och träffa han! :)
Ska gå och platta löshåret nu, och sen går jag och lägger mig tror jag, ska ju upp så tidigt imorgon. Så godnatt♥♥

Mina fina vänner! (förra skolavslutingen) + min födelsedag hihihihi


Drar till min förra kärleksplats ..

Kategori: Allmänt

Godmorogon! som sagt är ledig idag, och ska snart åka till station och åka till pierre,han var med ledig idag så vi ska träffas,vet inte vad vi ska göra..blir väl gå runt och snacka..  "drar till min förra kärleks plats" det menar jag med det var i zölm jag träffade min förra kärlek. Och hihi ska faktiskt bli skönt och åka dit, för liksom det är så kul och vara där..Alla minnen 2011 shit, asså det glömmar jag nog aldrig. Men nu ska jag gå och borsta mina tänder hejdå! bloggar sen .

be strong girl

Kategori: Allmänt

Hemma från felicia, jag stack dit en stund med sebbe,linus, filip,filip det var sköööjjj, :')
Dom andra skulle tälta ju, men inte vi. Så vi stack rätt tidigt
Men jaja. Just nu sitter jag och lyssnar på musik inget bättre för mig..
Hoppas min bror kommer hem snart med min klännig han skulle hämta hos mormor för hon har sytt in den lite, den blev var för stor annars.
, (skolavslutningsklännig)
Vill pröva allt så det blir perfekt!
Men nu ska jag mysa och lyssna musik vi hörs imoorgon "hug" på er ♥

Fotad av mig.

Är hos felicia med klassen

Kategori: Allmänt

Är hos felicia med klassen! Det blev att jag stack dit med några endå för killarna skulle inte sova där så stack dit med dom, hihih . men kommer hem sen. Ska nite sova över.
Men endå trevligt att vara där en stund!
Men vi hörs sen kanske godnatt iasåfall!

jag är så duktig

Kategori: Allmänt

Visst är jag duktig? var precis ute och bärde upp veden, är ju jätte duktig! gött med lite pengar med ;)
Det är as tungt och köra upp ved..så känner mig värsta stolt.

Bilder på veden och mig hahah ♥

Hatar förkylding!

Kategori: Allmänt

Heej, ursäkta att jag inte bloggade på morgonen..Men var så jäkla stressad , vaknade halv sju och skulle duscha och håret skulle torka  osv..så ja.
Men min dag har varit bra! Hade inte några lektioner idag, för det var städa ut skåpen och muckshowen
Tyckte faktiskt det va väldigt kul detta året.
Mycke underhållande!!
Tänk när det är min tur och vara med , hihihi då blir de kul haha
Men ja, efter de så kolla vi på film och åt glass i klassrummet as tråkigt.

Idag så ska alla tjejerna tälta hos felicia,för det är annerlunda skoldag imorgon, och då skulle man hitta på nåt med klass kompisarna,så det tänkte vi göra. Men somsagt, jag är jätte förkyld och är då inte jätte sugen på och ligga i ett tält inatt, visst det kommer säker va as kul och så..men njae ..
Istället får jag väl ladda ner och kolla på film ikväll blir väl mysigt det med!
Bloggar mer sen för nu blir de musik!
Jag idag.


CANON-EOS1000D~SMYCKEN OSV..

Kategori: Allmänt


dreaming of you every day my angel-Norpan

R-Remby

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag seriöst igen!

Kategori: Allmänt

Hej mina kära läsare, Nu har jag ju haft blogg paus rätt länge faktsikt. Har haft det pgr av plugg,vänner, och andra saker..
Men nu har jag tänk och försöka uppdatera som vanligt, och så får vi se hur det kommer funka?
Blir ju gladare om man får kommentarer osv..
Men som det ser ut nu så kör jag hårt!